Radon-rådgivning

Få lavet et grundigt radon-eftersyn af en af RadonHusets eksperterEr radon-niveauet i din bolig for højt? Så få lavet et grundigt radon-eftersyn af en af RadonHusets eksperter.

Du får besøg af en bygningsingeniør med speciale i radon. Han kan, med elektronisk udstyr, spore hvor radon siver ind, og hvor problemerne stammer fra.

Besøget omfatter bl.a.:

  • Gennemgang af bygningen i forhold til radon-målingen i din bolig.
  • Verificering af, om målerne har været placeret korrekt under målingen.
  • Gennemgang af bygningen for åbenlyse, synlige kilder til radon-indtrængning.
  • Forslag (inklusive fordele og ulemper) til tiltag, der kan gøres i forhold til bygningens konstruktion.
  • Indhentning af et til flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra radon-kyndige entreprenører, så du har et godt sammenligningsgrundlag.

Efter undersøgelsen har du fuld klarhed over dine radon-problemer. Dermed ved du, hvilke tiltag der kan gøres, hvor meget de hver især typisk reducerer radon-niveauet, og hvad tiltagene vil koste.

Du bedømmer naturligvis selv, om du vil starte med de små, billige løsninger, eller om du vil opnå den maksimale reduktion. Bygningsingeniøren hjælper naturligvis også (inkluderet i prisen) med at indhente tilbud fra professionelle og erfarne leverandører af radonsikringer.

Kender du ikke allerede radonniveauet i din bolig, kan vi selvfølgelig også hjælpe med at fastslå det, hvis du skulle ønske det. Men vær opmærksom på, at der skal være foretaget målinger af radonniveauet, inden der kan foretages en rådgivning.

Et radoneftersyn koster kr. 2.900 (plus kørsel – se skemaet) og kan bestilles ved at kontakte RadonHuset på tlf. 61 73 60 00 eller info@radonhuset.dk.

Skimmelsvamp- og fugtundersøgelse

Døjer du eller en anden i hjemmet med problemer som hovedpine, snue, træthed eller irriterede øjne, næse og luftveje? Så kan det skyldes skimmelsvamp.

I nogle tilfælde kan forbedret ventilation afhjælpe problemet, men er ikke altid tilstrækkeligt.

Vil du være sikker på, at du får den helt rigtige løsning, så bestil en af RadonHusets eksperter til at foretage en grundig fugt-, skimmel- og formaldehyd-undersøgelse af dit hjem samt give rådgivning og anbefalinger på baggrund af resultatet.

En skimmelsvamp og fugtundersøgelse koster fra kr. 2.450,- (plus kørsel – se skemaet). Undersøgelsen kan kombineres med radon-eftersyn – ring og hør nærmere på tlf. 61 73 60 00.

Priser for kørsel:
Vores priser for køresel